Estades Londres La Salle Mollerussa: Dia 2

Ahir vàrem començar el dia fent les proves de nivell i al migdia ens vam preparar per anar al centre de Londres. La primera fot va ser pel London Eye i la segona pel Big Ben. Desprès davant de l’estàtua de Mahatma Gandhi ens van fer unes petites explicacions sobre el Parlament i Westminster Abbey. També vàrem recordar la figura de Gandhi, ja que el dilluns va ser el dia de la no violència i la pau.


Aleshores vam recòrrer St James’s park jugant amb els esquirols, vàrem trucar a la porta de Buckingham Palace per a veure si ens rebia la reina d’Anglaterra. No vam tenir sort i ens vàrem dirigir cap a les cavalleries reals on algun dels nostres nois va tenir un ensurt amb algun dels soldats que vigila el lloc. Tot seguit vam parar una estona a Trafalgar square on ens van fer fotos amb els lleons que rodejen la columna de Lord Nelson. L’útlima parada la vam fer a Leicester square on vàrem poder entrar al M&M’s world i comprar alguna llaminadura.


Desprès ja ens vam dirigir al punt de trobada i deixar els nois i les noies amb les seves famílies d’acollida. Esperem que avui sigui també un dia tant profitós.