Estades Londres La Salle Mollerussa: Dia 5

Hem acabat les classes i la sensació és que han fet classes diferents i que s’ho han passat bé. Desprès hem aprofitat la tarda per visitar la Tower of London i el Tower Bridge. Allí han gaudit d’una de les millors imatges de la ciutat i s’han fet força fotos. Hem seguit passejant per davant de l’espectacular edifici de l’ajuntament de Londres i hem estat a tocar del Shard, l’edifici més alt d’Europa. Ens hem parat un moment davant el vaixell dels víkings que rendeixen homenatge als homes que van conquerir Anglaterra i també hem vist el vaixell de guerra HMS Belfast amb el que Anglaterra va derrotar l’exercit argentí a la guerra de les Malvines.
Més tard, hem parat un moment al Shakespeare Globe Theatre per conèixer una mica la peculiaritat del teatre i del escriptor que li dóna nom. Llavors per davant del museu Tate Modern hem creuat pel Millenium Bridge que ja no es belluga com quan el van estrenar encara que és molt estret i fi. Fins allí hem arribat a Saint Paul’s Cathedral que està coronada amb la cúpula més gran el món desprès de la de Sant Pere al vaticà.
Per acabar la jornada i espolsar-nos el fred i la pluja molts de nosaltres hem entrat al Starbucks a buscar una beguda calenta per preparar-nos per lo que resta de cap de setmana.