Estades Londres La Salle Mollerussa: Final

Acabem aquest viatge amb bon regust. No ha estat fàcil adaptar-se a les famílies d’acollida, ni a l’estrés de la ciutat, ni als horaris dels àpats… però crec que podem dir que els noies i noies ho han aconseguit. Han obert els ulls a una altra realitat que els hi donarà un nou bagatge de la seva visió del món, i alhora s’han familiaritzat una mica més amb la seva llengua, l’anglès, que és una altra via d’obertura a aquest món global. Una de les millors eines que poden tenir.
Han estat dies de no parar, de les famílies cap a l’escola, de l’escola cap al centre. Al centre no han parat de visitar un lloc darrere un altre, sempre en una filera d’alumnes que semblava interminable i que amb la col·laboració de tots podem donar gràcies per no haver tingut cap ensurt.
Tots hem après que la vida a altres llocs pot ser molt diferent a la que vivim a la nostra comarca, i que el que hem viscut a Londres és el que milions de persones d’arreu del món han de viure a diari; presses, busos, aglomeracions, metro, cues… però que quan un s’hi acostuma, és converteix en un element més de la ciutat i de la seva vida, que no és sinó un propi univers.
Espero que l’univers Londres hagi deixat un bon regust en els nois i noies i que en el futur quan tornin a passar uns dies per aquesta gran ciutat els retornin aquests bons moments que hi han passat ara.
Gràcies